• 마이페이지 바로가기
  • 배송지를 등록하고
    편리하게 이용하세요!
  • 장바구니 바로가기 0

English Sharing

일상생활 영어 - [ 고급 ] 자기 집으로 초대할 때 (8)
최고관리자 2024-04-04

자기 집으로 초대할 때

맛이 어떠세요?
How is it?
How does it taste?

더 드시겠어요?
Care for seconds?

더 드세요.
Help yourself to more.

더 마시세요.
Drink some more, please.

더 드실 수 있겠어요?
Can you manage another?

서슴지 말고 더 드세요.
Don't hesitate to eat more.

실컷 드세요.
Have your fill, please.

벌써 다 드셨어요?
Are you done already?

더 드시지 않겠어요?
Aren't you going to eat some more?

이제 배가 불러옵니다.
I'm getting full.

배가 부릅니다.
I'm full.
I'm stuffed.

충분히 먹었어요.
I've had enough.

식사 잘했습니다.
I enjoyed your meal.

멋진 저녁 식사에 감사드려요.
Thank you for the nice dinner.

0건의 글이 있습니다.
닫기
로그인하셔야 본 서비스를 이용하실 수 있습니다.