• 마이페이지 바로가기
  • 배송지를 등록하고
    편리하게 이용하세요!
  • 장바구니 바로가기 0

English Sharing

일상생활 영어 - [ 고급 ] 자동차를 탈 때 (3)
최고관리자 2024-04-05

자동차를 탈 때

제가 태워드릴게요.
Can I give you a ride?
Do you need a lift?
Do you need a ride?
I'll give you a ride.

그 곳으로 모셔다 드릴게요.
I'll take you there.
I'll get you there.

댁까지 모셔다 드릴게요.
I'll take you home.

혼자 가겠어요.
I've got a way.
I've got a ride.

저희 엄마가 데리러 올 거예요.
My mother is coming to get me.

저하고 같은 방향으로 가십니까?
Going my way?
Are you going my way?

학교까지 저를 좀 태워다 주시겠어요?
Could you give me a ride to school?

차 좀 같이 탈 수 있을까요?
Would you like to share a ride?

내가 탈 자리가 있나요?
Is there any room for me?
Do you have enough room for me?

우리 모두 탈 수 있나요?
Can we all fit in?

0건의 글이 있습니다.
닫기
로그인하셔야 본 서비스를 이용하실 수 있습니다.